O nama


Mi smo CHAMPION


Rent A Car Champion d.o.o. je porodična firma, dovoljno mala da na svakog klijenta obrati posebnu pažnju, ali takođe i dovoljno velika da ispuni sve želje cjenjenih klijenta.Nudimo najjednostavnija, najbrža i najjeftinija rent a car rješenja, dovozeći izabrano vozilo na željenu adresu u gradu Mostaru u najkraćem mogućem vremenskom roku bez ikakvih naknada za to..

Ovu agenciju čini stručan i ljubazan, mladi tim ljudi, koji će u svakom trenutku izaći u susret klijentu i učiniti sve da on bude zadovoljan uslugama. U prilog ovome govori veliki broj stalnih klijenata, koji nam redovno ukazuju svoje povjerenje birajući vozilo iz naše ponude. Iznajmljivanje automobila više nije luksuz već korisno rješenje. Mi radimo 365 dana u godini i dostupni smo Vam i izvan radnog vremena, na Vaš zahtijev. Osnovu naše poslovne strategije čini idealan odnos cjene i kvaliteta, kao i sposobnost da efikasno realizujemo sve zahtjeve korisnika naših usluga. Naša poslovna politika je da ispunimo sve vaše želje kada je u pitanju najam automobila. Skratili smo proceduru ranije potrebnu pri iznajmljivanju vozila,učinili lakšim način iznajmljivanja, jednostavno pokušali smo naše usluge da prilagodimo svima Vama kojima je najam automobila potreban.


 

Ukoliko želite najjeftiniji rent a car u Mostaru i regiji,pozovite nas na Vama 24h dostupne brojeve telefona +38763/569-333 i 063/287-786 ili pošaljite mail poruku nanašu adresu: rentacar.mo@gmail.com, a takođe kontakt možete ostvarit i putem naše kontakt forme.