• Ponedjeljak- Petak: 08:00AM - 17:00PM
  • Potoci bb - Magistralni put M17
  • (387) 63 287 786

O Nama

Par riječi o nama

DOBRODOŠLI U CHAMPION

Rent A Car Champion d.o.o. je porodična firma, dovoljno mala da na svakog klijenta obrati posebnu pažnju, ali takode i dovoljno velika da ispuni sve želje cijenjenih klijenta. Nudimo najjednostavnija, najbrža i najjeftinija rent a car rješenja.

Ovu agenciju čini stručan i ljubazan, mladi tim ljudi, koji će u svakom trenutku izaći u susret klijentu i učiniti sve da on bude zadovoljan uslugama. U prilog ovome govori veliki broj stalnih klijenata, koji nam redovno ukazuju svoje povjerenje birajući vozilo iz naše ponude. Iznajmljivanje automobila više nije luksuz vec korisno rješenje. Mi radimo 365 dana u godini i dostupni smo Vam i izvan radnog vremena, na Vaš zahtijev. Osnovu naše poslovne strategije čini idealan odnos cjene i kvaliteta, kao i sposobnost da efikasno realizujemo sve zahtjeve korisnika naših usluga. Naša poslovna politika je da ispunimo sve vaše želje kada je u pitanju najam automobila. Skratili smo proceduru ranije potrebnu pri iznajmljivanju vozila, ucinili lakšim način iznajmljivanja, jednostavno pokušali smo naše usluge da prilagodimo svima Vama kojima je najam automobila potreban.

 — ALEM ŠUNJE, Vlasnik Rent-a-car Champion d.o.o

KLJUČNE VRIJEDNOSTI

Prolazimo kroz obimne edukacije, tako da Vam možemo pružiti znanje koje vam je potrebno da biste donijeli pravu odluku u odabiru vozila koje odgovara Vašem životnom stilu.

  • Efikasna realizacija
  • Idealan odnos cijene i kvaliteta
  • Veliki izbor vozila na stanju
  • Minimalna procedura kod iznajmljivanja vozila
  • Usluge prilagođene Vama i Vašim željama

GRILL  CHAMPION

Svako putovanje zahtijeva određene pripreme, organizacione ili psihičke. Mi smatramo da je vrlo važna stvar dobro i kvalitetno jesti. Hrana je sastavni dio svakog putovanja, ona je i put koji rađa i budi uspomene. Da bi smo upotpunili našu ponudu, pored rent-a-car agencije i transporta putnika, otvorili smo i novi objekat Grill Champion.

Grill Champion je nastao iz potrebe da svakom putniku, klijentu ili slučajnom prolazniku ponudi jedinstven gurmanski užitak. Bilo da jedete u našem objektu ili želite pripremiti hranu za put, grill Champion će Vam iz svoje široke ponude pripremiti najbolja jela. Hrana koju pripremamo je visoke tradicionalne kvalitete, tretirana po domaćem receptu. Sastojci su proizvedeni u domaćem uzgoju na šta smo vrlo ponosni. Dođite i uvjerite se zašto smo lideri u našem poslu.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

NAŠ TIM

Alem Šunje
Glavni Izvršni Direktor
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!