• Ponedjeljak- Petak: 08:00AM - 17:00PM
  • Potoci bb - Magistralni put M17
  • (387) 63 287 786

Usluge

NAJAM VOZILA

Dragi korisnici, u našoj floti zastupljene su sve klase vozila, pa tako prema Vašim zahtjevima možete izabrati od malih gradskih, kompaktnih vozila, udobnih limuzima, do monovolunena s puno prtljažnog prostora i uzbudljivih terenaca.
Sva naša vozila imaju klima uređaje, a u našoj poslovnici imate mogućnost najma i bogatog izbora dodatne opreme, od dječjih sjedalica za sve uzraste, navigacija, do krovnih kofera i nosača.

NAŠE USLUGE UKLJUČUJU

  • Dugoročni najmovi za pravna lica
  • Najam vozila u jedno pravcu
  • Ostavljanje vozila u inozemstvu
  • Dostava i preuzimanje vozila na području cijele Bosne i Hercegovine

Sačuvajte malo vremena odabirom usluga upravo ovdje. Nakon što pošaljete obrazac, kontaktirat ćemo vas kako bismo potvrdili Vašu uslugu.

rentacar
32934392013-land-rover-range-rover-sport-10

TRANSFERI PUTNIKA

Potreban Vam je siguran i udoban prevoz s jednog mjesta na drugo.
Vaš izbor su udobna vozila, iskusni i uslužni vozači, pravovremen i bezbrižan dolazak do krajnjeg odrediša.
Od aerodroma do hotela ili bilo koje druge destinacije u zemlji ili inozemstvu, poslovne ili osobne potrebe s CHAMPION  transferom će se ispuniti sva Vaša očekivanja.
Ako Vam je potreban transfer osoba:

DA LI VAM JE POTREBAN TRANSFER OSOBA?

  • Za prevoz iz zračne luke do odredišta
  • Za službena i osobna putovanja
  • Za turističke izlete i razgledavanja
  • Za sajmove, poslovne sastanke i protokolarne događaje

Slobodno nas kontaktirajte i ugovoriti Vaš sljedeći transfer s CHAMPION Rent-a-Car.

driver
Mercedes-Viano-Vito-W447-2014-heden-mer2550

ZAŠTO ODABRATI NAS

Izvanredna usluga

Dugogodišnje iskustvo i kvalitetna usluga jedna je od glavnih značajki kod odabir nas kao vašeg partnera u rent-a-car uslugama. Prepoznati od strane korisnika izrasli smo u vodećeg lidera na tržištu.

Dječija / Booster sjedala

Sigurnost djece u prometu a i van njega je jako bitna. Zato smo svaki automobil opremili sa dječijim sjedalicama koje ispunjavaju visoke norme sigurnosti i kvaliteta.

Ime za Kvalitetna Vozila

Možemo se pohvaliti velikom i raznolikom flotom automobila, gdje će svaki korisnik zadovoljiti svoje potrebe i želje. Automobili su sigurni i redovno servisirani kod ovlaštenih proizvođača.

AT/MT Transmisija

Pri izboru automobila, pored osnovnih parametara pazili smo na sve aspekte koje korisnku omogućavaju udobnu i sigurnu vožnju. U ponudi su i manuelni i automatski mjenjači.

GPS na Svakom Vozilu

Krenite na put bez razmišljanja, mi smo tu da vodimo brigu o Vama i automobilu. Osigurani ste 24h najnovijim GPS uređajem i u slučaju bilo kakve potrebe naše osobolje Vam je na raspolaganju.

24 Sata Podrška

Naše osoblje Vam je na raspolaganju 24h tijekom Vašeg putovanja. Vaša sigurnost i zadovoljstvo u vožnji nam je jako bitno. Mi brinemo o Vama!

Što znate o nama?

Rent A Car Champion d.o.o. je porodicna firma, dovoljno mala da na svakog klijenta obrati posebnu pažnju, ali takode i dovoljno velika da ispuni sve želje cjenjenih klijenta.Nudimo najjednostavnija, najbrža i najjeftinija rent a car rješenja, dovozeci izabrano vozilo na željenu adresu u gradu Mostaru u najkracem mogucem vremenskom roku bez ikakvih naknada za to..

Imate pitanja? Slobodno pitajte...
Povratne informacije
+387 63 569 333
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!